Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Hekkelman Notarissen N.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Hekkelman Notarissen N.V. uit Nijmegen.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hekkelman Notarissen N.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Hekkelman Notarissen N.V. is een notaris uit Nijmegen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9170507.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken