error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Heijkants Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Heijkants Notariaat B.V. uit Oosterhout.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Heijkants Notariaat B.V.

Heijkants Notariaat B.V. is een notaris uit Oosterhout. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57844372.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Heijkants Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Heijkants Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
57844372
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-04-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen