Is Heijkants Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Heijkants Notariaat B.V. uit Oosterhout.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Heijkants Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Heijkants Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Oosterhout. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 57844372.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte