Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Heering Advies Groep B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Heering Advies Groep B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Heering Advies Groep B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Heering Advies Groep B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56201400.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis