error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Heemstra & Roest Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Heemstra & Roest Notariaat B.V. uit Oostburg.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Heemstra & Roest Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Heemstra & Roest Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Oostburg. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58680993.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Heemstra & Roest Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
58680993
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-09-2013
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen