Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Heemstra & Roest Notariaat B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Heemstra & Roest Notariaat B.V. uit Oostburg. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Heemstra & Roest Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Oostburg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58680993.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Heemstra & Roest Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.