error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Heemstra & Roest Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Heemstra & Roest Notariaat B.V. uit Oostburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Heemstra & Roest Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Heemstra & Roest Notariaat B.V. is een notaris uit Oostburg. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58680993.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Heemstra & Roest Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
58680993
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-09-2013
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen