error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Heemskerk & Feijen Notarissen een goede partner. Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Heemskerk & Feijen Notarissen uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Heemskerk & Feijen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Heemskerk & Feijen Notarissen

Heemskerk & Feijen Notarissen is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27371861.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Heemskerk & Feijen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27371861
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-1991
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen