error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Heemskerk & Feijen Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Heemskerk & Feijen Notarissen uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Heemskerk & Feijen Notarissen is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27371861.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Heemskerk & Feijen Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Heemskerk & Feijen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27371861
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-1991
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen