Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Heemskerk & Feijen Notarissen een goede partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Heemskerk & Feijen Notarissen uit 's-Gravenhage.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Heemskerk & Feijen Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Heemskerk & Feijen Notarissen

Heemskerk & Feijen Notarissen is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27371861.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken