error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Heden Verscheen B.V. een goede partner. Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Heden Verscheen B.V. uit Koog aan de Zaan. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Heden Verscheen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Heden Verscheen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Koog aan de Zaan. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34249117.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Heden Verscheen B.V.
  • Elzeboom 32, 1541RP, Koog aan de Zaan
  • 075-6818080
  • f.kurk@zaannotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
34249117
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen