error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Head First Notary Services B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Head First Notary Services B.V. uit Utrecht.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Head First Notary Services B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Head First Notary Services B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 60988665.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Head First Notary Services B.V.
  • Willemsplantsoen 12, 3511LB, Utrecht
  • 030 2314133
Branche
Notaris
KVK
60988665
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen