error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Head First Notary Services B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Head First Notary Services B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Head First Notary Services B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Head First Notary Services B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60988665.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Head First Notary Services B.V.
  • Willemsplantsoen 12, 3511LB Utrecht
  • 030 2314133
Branche
Notaris
KVK
60988665
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen