error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Hartman LMH N.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Hartman LMH N.V. uit Amsterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Hartman LMH N.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Hartman LMH N.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34344845.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Hartman LMH N.V.
Branche
Notaris
KVK
34344845
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-06-2009
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen