Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Hartman LMH N.V. een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van Hartman LMH N.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Hartman LMH N.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34344845.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hartman LMH N.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.