error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Harmsma Notarissen de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Harmsma Notarissen uit Joure.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Harmsma Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Harmsma Notarissen

Harmsma Notarissen is een notaris kantoor uit Joure. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1167525.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Harmsma Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1167525
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2007
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen