Is Harmsma Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Harmsma Notarissen uit Joure. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Harmsma Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Joure. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1167525.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Harmsma Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.