error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Happy Agnob B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Happy Agnob B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Happy Agnob B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Happy Agnob B.V.

Happy Agnob B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08145354.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Happy Agnob B.V.
  • Deventerstraat 26, 7311LW, Apeldoorn
  • 055-5215297
Branche
Notaris
KVK
8145354
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen