error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Happy Agnob B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Happy Agnob B.V. uit Apeldoorn.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Happy Agnob B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Happy Agnob B.V.

Happy Agnob B.V. is een notaris uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8145354.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Happy Agnob B.V.
  • Deventerstraat 26, 7311LW Apeldoorn
  • 055-5215297
Branche
Notaris
KVK
8145354
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen