Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Happy Agnob B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van Happy Agnob B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Happy Agnob B.V. is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8145354.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Happy Agnob B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.