Is Happie Holding B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Happie Holding B.V. uit Gouda.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Happie Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gouda. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29049794.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Happie Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.