Is Happie Holding B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Happie Holding B.V. uit Gouda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Happie Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Happie Holding B.V. is een notaris uit Gouda. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29049794.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.