Is HamansBlocks de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over HamansBlocks uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

HamansBlocks is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34317923.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HamansBlocks of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.