Is HamansBlocks de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van HamansBlocks uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HamansBlocks of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

HamansBlocks is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34317923.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis