Is Hak & Rein Vos Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Hak & Rein Vos Notarissen uit Lelystad.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Hak & Rein Vos Notarissen is een notaris gevestigd in Lelystad. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69141754.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Hak & Rein Vos Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.