Is HaagKwadraat B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over HaagKwadraat B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

HaagKwadraat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27347620.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HaagKwadraat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.