error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is HaagKwadraat B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van HaagKwadraat B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? HaagKwadraat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

HaagKwadraat B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27347620.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

HaagKwadraat B.V.
  • Nassauplein 36, 2585ED, 's-Gravenhage
  • 070 3425100
Branche
Notaris
KVK
27347620
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen