Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is HaagKwadraat B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van HaagKwadraat B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? HaagKwadraat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

HaagKwadraat B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27347620.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling