Is H2H notaris de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van H2H notaris uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? H2H notaris of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

H2H notaris is een notaris uit Eindhoven. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54505526.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.