error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Gulikers Notarispraktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Gulikers Notarispraktijk B.V. uit Nieuwstadt. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gulikers Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Gulikers Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwstadt. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60970979.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Gulikers Notarispraktijk B.V.
  • Daalderhaag 6, 6118CT, Nieuwstadt
  • 077 3978222
Branche
Notaris
KVK
60970979
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-06-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen