error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Guinevere BV de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Guinevere BV uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Guinevere BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Guinevere BV is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69631913.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Guinevere BV
  • Gele Lis 183, 2498BH, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
69631913
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-09-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen