error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Grote Beer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alles van Grote Beer B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Grote Beer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Grote Beer B.V. is een notaris kantoor uit Eindhoven. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17105090.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Grote Beer B.V.
  • Thorbeckelaan 12, 5631AT, Eindhoven
  • 040-2817869
Branche
Notaris
KVK
17105090
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen