Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Grote Beer B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alle informatie van Grote Beer B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Grote Beer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Grote Beer B.V. is een notaris uit Eindhoven. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17105090.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte