Is Groote Marne Holding BV het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Groote Marne Holding BV uit Waalre. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Groote Marne Holding BV is een notaris kantoor gevestigd in Waalre. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24159270.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Groote Marne Holding BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.