Is Groote Marne Holding BV de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Groote Marne Holding BV uit Waalre.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Groote Marne Holding BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Groote Marne Holding BV is een notaris kantoor uit Waalre. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24159270.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte