Is Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. uit Moergestel.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. is een notaris uit Moergestel. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18086089.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.