error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. uit Moergestel.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V.

Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V. is een notaris uit Moergestel. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18086089.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Groot & Van Kempen notar. adv. mediator B.V.
Branche
Notaris
KVK
18086089
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-12-2006
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen