error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Groenewegen Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Groenewegen Notarissen uit Heerenveen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Groenewegen Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Heerenveen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67998283.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Groenewegen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Groenewegen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
67998283
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2007
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen