Is Groenewegen Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Groenewegen Notarissen uit Heerenveen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Groenewegen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen is een notaris uit Heerenveen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 67998283.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis