error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Grifo B.V. een juiste keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Grifo B.V. uit Maastricht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Grifo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62929097.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Grifo B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Grifo B.V.
  • Koning Clovisstraat 86, 6224GZ, Maastricht
  • 043 3509950
Branche
Notaris
KVK
62929097
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen