Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Grifo B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Grifo B.V. uit Maastricht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Grifo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62929097.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Grifo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.