error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Grievink Notariele Diensten het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Grievink Notariele Diensten uit Coevorden.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Grievink Notariele Diensten of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Grievink Notariele Diensten is een notaris uit Coevorden. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1138265.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Grievink Notariele Diensten
Branche
Notaris
KVK
1138265
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen