Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Gränobo B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Gränobo B.V. uit Vlijmen.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gränobo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Gränobo B.V. is een notaris uit Vlijmen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 16087382.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.