Is G.P.N. van der Brug Notarispraktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over G.P.N. van der Brug Notarispraktijk B.V. uit Amersfoort.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over G.P.N. van der Brug Notarispraktijk B.V.

G.P.N. van der Brug Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32073451.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G.P.N. van der Brug Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.