Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Gillock B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Gillock B.V. uit Amsterdam.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Gillock B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Gillock B.V.

Gillock B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34251466.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.