error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Gillock B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Gillock B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Gillock B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34251466.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gillock B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Gillock B.V.
  • Claude Debussylaan 54, 1082MD, Amsterdam
  • 020 5517944
Branche
Notaris
KVK
34251466
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen