Is Gietema Wevers notarissen B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Gietema Wevers notarissen B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Gietema Wevers notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Gietema Wevers notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63087715.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.