Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Gietema Wevers notarissen B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Gietema Wevers notarissen B.V. uit Apeldoorn.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gietema Wevers notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Gietema Wevers notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Apeldoorn. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63087715.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.