Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Gietema Legal BV een goede keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Gietema Legal BV uit Arnhem.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gietema Legal BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Gietema Legal BV

Gietema Legal BV is een notaris kantoor uit Arnhem. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09156014.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte