Is G.H. Beens B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over G.H. Beens B.V. uit Amersfoort.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over G.H. Beens B.V.

G.H. Beens B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 31043391.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G.H. Beens B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.