Is G.H. Beens B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over G.H. Beens B.V. uit Amersfoort.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

G.H. Beens B.V. is een notaris uit Amersfoort. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 31043391.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G.H. Beens B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.