error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Geytenhorn BV het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Geytenhorn BV uit Berkel-Enschot. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Geytenhorn BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Geytenhorn BV is een notaris kantoor gevestigd in Berkel-Enschot. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 71242406.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Geytenhorn BV
  • Noordkriek 28, 5056DH, Berkel-Enschot
Branche
Notaris
KVK
71242406
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-03-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen