Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Geytenhorn BV een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van Geytenhorn BV uit Berkel-Enschot. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Geytenhorn BV is een notaris uit Berkel-Enschot. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 71242406.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Geytenhorn BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.