Is Geytenhorn BV de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Geytenhorn BV uit Berkel-Enschot.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Geytenhorn BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Geytenhorn BV

Geytenhorn BV is een notaris kantoor uit Berkel-Enschot. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 71242406.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken