Is Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. uit Deurne.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. is een notaris gevestigd in Deurne. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63196018.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.