error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. een goede partner. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. uit Deurne.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. is een notaris uit Deurne. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63196018.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V.
Branche
Notaris
KVK
63196018
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-04-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen