Is Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. uit Deurne. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Gerrits & Van Gulick Notarissen Deurne B.V. is een notaris gevestigd in Deurne. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63196018.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis