Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden uit Gemert.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden is een notaris kantoor uit Gemert. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17235042.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.