Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden uit Gemert.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Uden is een notaris uit Gemert. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17235042.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.