Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne uit Deurne.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne is een notaris kantoor gevestigd in Deurne. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62572660.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.