Is Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne uit Deurne. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Gerrits & Van Gulick Notarissen c.s. Deurne is een notaris gevestigd in Deurne. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62572660.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling