Is Genuine Deed B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Genuine Deed B.V. uit Joure.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Genuine Deed B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Genuine Deed B.V. is een notaris uit Joure. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1065758.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.