Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Gelderman Bogaard LLP een goede keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Gelderman Bogaard LLP uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Gelderman Bogaard LLP is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53054555.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gelderman Bogaard LLP of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.