Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Gelderman Bogaard LLP een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alles van Gelderman Bogaard LLP uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gelderman Bogaard LLP of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Gelderman Bogaard LLP is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53054555.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte