Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is G.B. Smeenk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van G.B. Smeenk B.V. uit Oosterwolde. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G.B. Smeenk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

G.B. Smeenk B.V. is een notaris uit Oosterwolde. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63663511.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.