error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is G.B. Smeenk B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van G.B. Smeenk B.V. uit Oosterwolde. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G.B. Smeenk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

G.B. Smeenk B.V. is een notaris uit Oosterwolde. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63663511.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

G.B. Smeenk B.V.
  • Venekoterweg 46, 8431HH, Oosterwolde
Branche
Notaris
KVK
63663511
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen