error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Gans & Veer B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Gans & Veer B.V. uit Naaldwijk. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gans & Veer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Gans & Veer B.V. is een notaris uit Naaldwijk. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27168343.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Gans & Veer B.V.
  • Dijkweg 63, 2671CW, Naaldwijk
  • 0174-628428
Branche
Notaris
KVK
27168343
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen