Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Gandavum BV een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Gandavum BV uit Oegstgeest. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gandavum BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Gandavum BV is een notaris gevestigd in Oegstgeest. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70990867.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.