Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Gallas Praktijk BV een goede partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Gallas Praktijk BV uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Gallas Praktijk BV is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27147773.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gallas Praktijk BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.