Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Gallas Praktijk BV een juiste partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Gallas Praktijk BV uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Gallas Praktijk BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Gallas Praktijk BV

Gallas Praktijk BV is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27147773.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.