error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Gallas Praktijk BV een juiste partner. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alles van Gallas Praktijk BV uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Gallas Praktijk BV

Gallas Praktijk BV is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27147773.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Gallas Praktijk BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Gallas Praktijk BV
  • Nieuwe Parklaan 52, 2597LD, 's-Gravenhage
  • 070-3062322
Branche
Notaris
KVK
27147773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-12-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen