Is Galadriel B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Galadriel B.V. uit Arnhem. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Galadriel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09126991.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Galadriel B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.