Is GaaiPapa B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over GaaiPapa B.V. uit Utrecht.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? GaaiPapa B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

GaaiPapa B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66693918.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.