Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is G. Zoon Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat een overzicht van G. Zoon Praktijk B.V. uit Breda. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G. Zoon Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

G. Zoon Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20082979.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.