error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is G. Zoon Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van G. Zoon Praktijk B.V. uit Breda. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? G. Zoon Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

G. Zoon Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20082979.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

G. Zoon Praktijk B.V.
  • Franklin Rooseveltlaan 27, 4818KA Breda
  • 076-5213003
Branche
Notaris
KVK
20082979
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-10-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen