error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is G. Zoon Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over G. Zoon Praktijk B.V. uit Breda.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? G. Zoon Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

G. Zoon Praktijk B.V. is een notaris uit Breda. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20082979.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

G. Zoon Praktijk B.V.
  • Franklin Rooseveltlaan 27, 4818KA, Breda
  • 076-5213003
Branche
Notaris
KVK
20082979
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-10-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen