error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Frits von Seydlitz Notariaat en estate planning B.V. i.o. een juiste keuze. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Frits von Seydlitz Notariaat en estate planning B.V. i.o. uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Frits von Seydlitz Notariaat en estate planning B.V. i.o. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Frits von Seydlitz Notariaat en estate planning B.V. i.o. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20142388.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Frits von Seydlitz Notariaat en estate planning B.V. i.o.
Branche
Notaris
KVK
20142388
Bedrijfsvorm
Rechtspersoon in oprichting
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen