Is Friline B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je een overzicht van Friline B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Friline B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Friline B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34140508.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.