error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Friesofisk Praktijk B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Friesofisk Praktijk B.V. uit Heerenveen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Friesofisk Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Friesofisk Praktijk B.V.

Friesofisk Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Heerenveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1068429.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Friesofisk Praktijk B.V.
  • Barten 43, 8491CD, Heerenveen
  • 0566-651455
  • notarissen@idema-slart.nl
Branche
Notaris
KVK
1068429
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-05-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen