Is Fribis B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Fribis B.V. uit Pijnacker.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Fribis B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Fribis B.V.

Fribis B.V. is een notaris kantoor uit Pijnacker. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27232430.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.