Is Fribis B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Fribis B.V. uit Pijnacker.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Fribis B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Fribis B.V. is een notaris gevestigd in Pijnacker. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27232430.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte