Is Frejul B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Frejul B.V. uit Enschede. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Frejul B.V. is een notaris kantoor uit Enschede. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 06083123.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Frejul B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.