Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Fratersgoed B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Fratersgoed B.V. uit Lichtenvoorde.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Fratersgoed B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Fratersgoed B.V. is een notaris gevestigd in Lichtenvoorde. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 9197223.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis