Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Franopa B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Franopa B.V. uit Goes.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Franopa B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Franopa B.V.

Franopa B.V. is een notaris uit Goes. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22032026.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.