error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Franopa B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Franopa B.V. uit Goes. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Franopa B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Goes. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22032026.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Franopa B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Franopa B.V.
  • Sluisplaat 26, 4465BB, Goes
  • 0113 - 232520
Branche
Notaris
KVK
22032026
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-1991
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen