Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Franke Notaris een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Franke Notaris uit Naaldwijk. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Franke Notaris of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Franke Notaris is een notaris gevestigd in Naaldwijk. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27330581.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis