Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Franke Notaris een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Franke Notaris uit Naaldwijk.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Franke Notaris of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Franke Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Naaldwijk. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27330581.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.